Clinicile Implant Eladent

Clinicile Implant Eladent sunt situate într-o zonă liniștită, un cartier nou construit din zona de nord a Bucureștiului. Fondată în 2010, este o clinică privată construită și amenajată din capital privat românesc. Avem 3 locații situate în proximitate una față de alta, cu un total de 7 unituri dentare.

În semptembrie 2019 am inaugurat cea mai recentă locație a noastră și am decis să începem un proiect de anvergură în domeniul turismului medical. Implantologia orală, protetica și estetica dentară (în special fațete dentare) sunt domeniile de interes în ce privește turismul dentar. La cerere, desigur, putem asigura orice tip de tratament clienților noștri.

“Zâmbetul tău. Pasiunea noastră. Viața ta.”

Nouă medici lucrează în cadrul clinicilor noastre, acoperind toate ramurile stomatologiei moderne.

În cursul anilor am finalizat cu succes tratamente pentru mai mult de 20.000 pacienți pe an.

Specialistul nostru în implantologie orală are peste 20 de ani de experiență, cu un total de peste 25.000 de implanturi dentare inserate cu succes.

El este medic referent Bredent*, una dintre cele mai calitative firme de implanturi dentare din lume.

Pe lângă Bredent, mai lucrăm și cu implanturi AlphaBio, Biotec, Megagen, Straumann, etc. Practic putem lucra cu marea majoritate a implanturilor de pe piață, putând astfel asigura continuitatea unui tratament dentar chiar dacă implanturile nu au fost inserate de noi inițial.

De asemenea lucrăm cu cele mai noi sisteme de reabilitări protetice pe implanturi de pe piață, precum Sky Fast & Fixed Bredent, Fast & Fixed Biotec, All on 4, All on 6, etc.

În laboratorul nostru de tehnică dentară putem finaliza rapid și calitativ orice tip de lucrare protetică indiferent de complexitate, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație CAD-CAM.

Putem de asemenea oferi cu ușurință mockup-uri, în funcție de cererea și nevoia pacienților. În cazul pacienților externi, pachetele includ transportul aeroport-hotel, hotel-clinică, excursii prin împrejurimi și hotel-aeroport pentru călătoria înapoi. În funcție de cerințele pacienților, ne putem ocupa și de asigurarea zborurilor de avion și cazării în București. Putem oferi asistență în limbile engleză, germană, rusă, arabă și italiană.

Putem pune la dispoziția pacienților certificate de conformitate, în cazul în care aceștia iși doresc să deconteze costurile călătoriei și tratamentelor în România.

Pentru fiecare pacient se crează un plan de tratament individualizat. Putem oferi un deviz estimativ și la distanțp, doar în baza unei fotografii și radiografii/CT trimise nouă de către pacient. Vom folosi întotdeauna cele mai bune radiografii și vom căuta varianta optimă pentru fiecare pacient, oferind un raport calitate-preț de neegalat. De asemenea eliberăm certificate de garanție pentru orice manoperă complexă efectuată la noi în clinică.

Certificare Bredent

Nu este niciodata prea tarziu pentru a-ti recapata zambetul si increderea in tine

Fotografie cu un pacient în vârstă de 81 de ani inaintea unei interventii de inserare a implanturilor dentare prin sistemul Fast & Fixed Bredent.