Ce presupune sistemul de implanturi SKY Fast&Fixed de la Bredent?

În primul rând sistemul SKY Fast&Fixed de la Bredent se adresează pacienților edentați total sau cu dinți care nu mai pot fi salvați și care doresc un implant dentar rapid, cu încărcare protetică în aceeași zi. Aceasta este o alternativă fixă a protezei mobile, reușind să restaureze arcade dentare întregi, estetice și funcționale, în doar 24h.

Beneficii

Poți pleca acasă cu dinții ficși în aceeași zi, procedura este nedureroasă, iar ulterior intervenției vă vom prescrie o rețetă de antiinflamatoare și calmante pentru a minimiza disconfortul resimțit, oferim garanție pe viață la implanturile Bredent, dinții pe implanturi arată, se simt și funcționează identic cu dinții naturali.

Sistemul sky fast & fixed are două etape:

Etapa chirurgicală – o singură sedința

 • amprenta & fotografii inițiale
 • anestezie locală
 • extracții dentare, dacă este cazul
 • augmentare osoasă/sinus lift, dacă este cazul
 • inserarea implanturilor
 • suturi
 • montarea lucrării fixe provizorii pe implanturi

Etapa protetică – 3-4 sedințe, după 4-6 luni de la intervenția inițială

 • amprenta lucrare protetică
 • probe lucrare protetică*
 • montarea lucrării finale

* lucrarea protetică finală poate fi realizată din materiale diverse, precum: ceramică, zirconiu, etc. Aceasta se fixează pe implanturi prin inșurubare.

Testimoniale

Întrebări frecvente:

Intervenția de inserare a acestui sistem de implanturi durează 2h/arcada dentară. Efectuăm intervențiile de obicei dimineața, apoi monitorizăm pacientul pâna seara, cînd va reveni la noi în clinică pentru montarea și adaptarea lucrării dentare temporare pe implanturi. Această vizită durează maxim 1h. Ulterior, pacientul va reveni la noi în clinică peste 4-6 luni calendaristice (după osteointegrarea completă a implanturilor pe arcadele dentare) pentru montarea lucrarii finale pe implanturi.

Da. Atât lucrarea provizorie, cât și cea finală, sunt reabilitări protetice fixe, ce nu trebuie date jos de către pacient. Acesta se va spăla ca de obicei, ca și cum ar avea proprii dinți, naturali.

Implanturile dentare trebuie să fie igienizate în aceeași manieră și cu aceeași frecvența ca dinții naturali.

Astfel, recomandăm efectuarea periajelor dentare de două ori pe zi și a igienizărilor profesionale la fiecare aprox. 6 luni (în funcție de necesitatea fiecărui caz în parte). În cazul în care pacientul nu respectă aceste minime reguli de profilaxie și nu se prezintă la noi în clinică pentru controalele stabilite de comun acord după finalizarea tratamentului, integritatea lucrării pe implanturi și chiar a implanturilor în sine poate fi compromisă – la fel cum integritatea dinților naturali este compromisă în cazul igienei deficitare.

Avantaje

De ce să ne alegi

Suntem printre primele clinici din Romania care au început să lucreze cu acest sistem inovator de implanturi dentare.

Efectuăm săptămânal intervenții chirurgicale complexe fără complicații și fără durere și oferim certificate de garanție și autenticitate pentru orice sistem de implanturi Fast&Fixed inserat la noi în clinică.

Programează-te

Cazuri Clinice

 • Durata: mai puțin de 24h
 • Vârstă pacient: 70 de ani
 • Tratament: implanturi dentare Fast & Fixed cu încărcare a dinților provizorii în aceeași zi. 6 implanturi la maxilar și 4 la mandibula