Estetică facială

Ulterior tratamentelor dentare, pacienții deseori solicită efectuarea unor mici retușuri și altor zone ale feței, pentru încadrarea simetrică și armonioasă a tuturor trăsăturilor lor.

Estetica facială non-invazivă presupune îmbunătățirea aspectului structurilor moi de la nivelul feței prin efectuarea unor proceduri diverse.

Printre acestea se numără augmentarea buzelor prin fillere pe bază de acid hialuronic sau corectarea ridurilor prin injectarea de toxină botulinică, liftinguri faciale prin tehnici de threading, îndreptarea formei nasului prin injectarea de fillere, etc.

Rezultatele acestor intervenții sunt semi-permanente, iar prețurile se discută la cerere, în funcție de calitatea și cantitatea materialelor folosite.

Avantaje

De ce să ne alegi

Unul dintre medicii noștri are o specializare în estetica facială obținută în urma unor studii de un an la Londra, fiind pasionat de simetria dento-facială.

În situația în care din ce în ce mai mulți medici lucrează cu fillere fără a fi urmat cursuri de specialitate în prealabil, în clinica noastră puteți avea încredere că veți fi tratat de medici cu experiență și studii în domeniu.

Programează-te