Implantologie

Implanturile dentare reprezintă tratamentul de elecție în orice tip de edentații, fie ele parțiale, subtotale sau totale. Acestea reprezintă un “șurub” din titan înfiletat în os, piesă ce ține locul fostei rădăcini. Pe această nouă “rădăcină” se aplică ulterior coroana dentară.

Implanturile dentare reprezintă un tip de restaurare protetică fixă, cu durată de viață foarte îndelungată în cavitatea bucală.

Tipuri de implanturi dentare folosite de noi: Bredent (inclusiv sistemul SKY Fast & Fixed),
AlphaBio, Biotec (inclusiv All-on-4, All-on-6), Megagen, Straumann, Nobel Biocare.

Beneficii

  • Poți pleca acasă cu dinții ficși în aceeași zi
  • Procedura este nedureroasă
  • Ulterior intervenției vă vom prescrie o rețetă de antiinflamatoare și calmante pentru a minimiza disconfortul resimițit
  • Oferim garanție pe viață la implanturile Bredent
  • Dinții pe implanturi arată, se simt și funcționează identic cu dinții naturali

Testimoniale

Întrebări frecvente:

În majoritatea cazurilor, implanturile nu dor post-operator. O intervenție de introducere a unui implant dentar este comparabilă ca grad de invazivitate și recuperare cu o extracție dentară.

Nu. Indicațiile post-implant dentar sunt aceleași ca și indicațiile post-extracționale.

În situația în care nu există destul os pe arcada maxilară pentru inserarea de implanturi clasice, iar o operație de sinus lift nu este posibilă sau nu se dorește a fi efectuată, implanturile zigomatice sunt soluția cea mai indicată.

Implanturile zigomatice sunt o alternativă la implanturile clasice, acestea fiind mai lungi pentru a putea fi inserate direct în osul zigomatic, care este situat lateral față de sinusuri. Oasele zigomatice își păstrează densitatea și volumul intact odată cu înaintarea în vârstă, indiferent de gradul de atrofie al osului maxilar.

Avantaje

De ce să ne alegi

Medicul nostru chirurg & implantolog este în topul celor mai buni din țară și poate efectua orice manoperă, indiferent de complexitate sau dificultate.

Lucrăm cu o varietate foarte mare de implanturi și adiții osoase, având o gamă de la cele mai accesibile variante, până la ultimele apărute pe piață. Găsim o soluție optimă și la îndemână pentru orice pacient și orice buget.

Programează-te

Cazuri Clinice

  • Vârstă pacient: 38 de ani, din Anglia
  • Tratament: 6 rezecții apicale, 8 implanturi dentare Bredent
  • Durata: pacienta a venit prima dată 2 zile în București, apoi peste 6 luni a mai venit 5 zile și am finalizat cazul